Netwrix 

KNOW YOUR DATA AND PROTECT WHAT MATTERS

Netwrix empowers information security and governance professionals to reclaim control over sensitive, regulated and business-critical data, regardless of where it resides.
Netwrix, opgericht in 2006, is marktleider op het gebied van data classificatie, privacy, beveiliging, en verwerking voor compliance audits voor overheden. Netwrix maakt het mogelijk voor IT organisaties om op simpele wijze gevoelige data te vinden, classificeren, en daarop actie te ondernemen, ongeacht waar deze gegevens zich in de organisatie bevinden. Enterprise beveiliging kan niet langer vertrouwen op enkel de beveiliging van clients en servers. Kleine en grote organisaties focussen steeds meer op hun meest waardevolle bezittingen, klanten en data. Netwrix Auditor helpt met het implementeren van databescherming als het middelpunt. Het identificeert gevoelige data on-premise of in de cloud, en ondersteund bij het analyseren van risico’s en detecteert verdacht gedrag van gebruikers om een datalek te voorkomen.

Netwrix auditor

Netwrix Auditor verlaagt de belasting van IT-audits en vergemakkelijkt het halen van gestelde doelen. De ingebouwde intelligentie maakt het mogelijk om vele facetten van beveiliging, compliance, en IT-gerelateerde taken te automatiseren, zodat aan de eisen van uw organisatie voldaan kunnen worden zonder overbelasting van uw IT afdeling.

Netwrix Data Classification

Netwrix Data Classification lost al uw data-gerelateerde zorgen op door een enkel panoramisch overzicht te geven van al uw enterprise data. Door te zien welke data waardevol is, is het mogelijk om deze beter te organiseren dit om de productiviteit te verhogen. Door te weten waar gevoelige of privacy-beschermde data zich bevindt, kan het risico op fraude of lekken verminderd worden, en voldaan worden aan strikte overheidseisen met minder kosten en moeite.


Meer informatie

Download gratis proefversie

Resources NL


Download datasheets, whitepapers, cases en meer.

10 manieren waarop u uw geautomatiseerde gegevensclassificatie kunt verbeteren met Netwrix Auditor
Netwrix Data Classification
Preventie van gegevensverlies vergemakkelijken met Netwrix Auditor
Zichtbaarheid in uw IAM-programma injecteren voor meer vertrouwen
Handhaaf hoogwaardige openbare dienstverlening en data-integriteit met Netwrix Auditor
Houd onderwijssystemen en -data beschikbaar en veilig met Netwrix Auditor
Voldoe aan de strenge beveiligingseisen in de financiële sector met Netwrix Auditor
Netwrix Auditor
The Football Pools besteedt slechts één uur per week aan het bewijzen van ISO/IEC 27001-naleving
Enterprise Inns bedient haar klanten en versterkt lokale bedrijven met Netwrix Auditor
"TV ster" ziekenhuis gebruikt Netwrix Auditor om netwerk van 10.000 gebruikers te beveiligen
Bescherm de privacy van elektronische gezondheidsdossiers met Netwrix Auditor

Netwrix Data Security Solution Demo

In deze korte demonstratie laten we u zien hoe u Netwrix oplossingen kunt gebruiken om de beveiliging van uw gevoelige data en kritische bedrijfssystemen te waarborgen en compliance audits te doorstaan met minder moeite en kosten.

Evenementen

Voor meer informatie neem contact met ons op